Kip KL-42-T Verkocht!! Verkocht!!!

Prijs
Verkocht
Financieren
Aankoopkeuring
Merk
Kip
Model
KL-42-T
Uitvoering
Verkocht!! Verkocht!!!
Kenteken
WD-20-HX
Carrosserie
Caravan
Apk
Nee
Datum eerste toelating
15-09-1989
Bouwjaar
09-1989
Kleur
Niet van toepassing
Brandstof
Geen voorkeur

Opmerkingen

Verkocht!! Verkocht!!! Verkocht!!!

Nette 4 persoons Kip KG42T compleet met eigen kenteken.

Voor meer leuke occasions bezoek onze website tradingeuropa.

Al onze prijzen zijn incl BTW

Caravanhandel Brabant is onderdeel van van Occasions Trading Europa en Caravansloperij Brabant en staat voor goeie en snelle service - scherpe prijzen - ophaalgarantie - breed assortiment occasions

Caravanhandel Brabant De goedkoopste uit Sprundel en wijde omgeving:
Is uw adres in Sprundel als het gaat om de In- en Verkoop van leuke betrouwbare Low-Budget Caravans, Campers, Vouwwagens, Aanhangwagens, Paardentrailers en Boten. Onze caravans etc... worden altijd bij binnen komst eerst door ons na gekeken en van buiten en binnen schoon gemaakt, de gebreken die door ons niet hersteld worden, wordt door ons altijd vermeld in de advertentie zodat u als klant weet wat er eventueel hersteld moet worden. Al onze caravans etc.. kunnen rollend achter de auto vervoerd worden (tenzij anders aan gegeven).

U vind bij Caravanhandel Brabant altijd een leuk assortiment caravans die geschikt zijn voor Vakantie - Bewoning - Festivals - Zwarte Cross - Speelhuisje - Schaft / Zuipkeet - Kantoor - Tiny House - Opslag. Prijzen vanaf €100,- t/m €5000,-

Occasions Trading Europa:
Is uw adres als het gaat om de In- en Verkoop van leuke Auto's en Bedrijfswagens, al onze occasions worden bij binnenkomst technisch en motorisch na gekeken en indien nodig voorzien van een geldig A.P.K keuring daarna worden deze van binnen en buiten schoon gemaakt - gepoest eventuele gebreken die door ons niet hersteld worden, wordt altijd in de advertentie gemeld.

Caravansloperij Brabant:
Wij beschikken ook over een caravansloperij en zijn dan ook uw enigste adres in Brabant als het gaat om de GRATIS afvoer van uw oude - sloop Caravan, Camper, Vouwwagen, Paardentrailer, Aanhangwagen, Boten, Autos, Etc.. Wij bieden een ophaalservice van 7 dagen per week 24 uur per dag door geheel Nederland - België en Duitsland. Indien uw caravan er nog goed uit ziet en dus een 2de ronde mee kan dus ramen heel banden goed en interieur compleet dan is een vergoeding altijd mogelijk prijs N.O.T.K.

Ook voor al uw onderdelen is zijn wij van Caravansloperij Brabant zeker uw adres bij ons kunt u terecht voor gebruikte Ramen, Deuren, Tafels, Interieur, Onderstel, Etc.. Etc..

Wij zijn een RDW erkend bedrijf aangesloten bij VWE Automotive en lid van Nationale Autopas en Autotrust, Vrijwaren, Tenaamstelling en uitvoeren Export + Verzekeringen kunnen wijzelf 24/7 verzorgen.

Blijf van alles op de hoogte en like en volg ons bedrijf op Google, Facebook, Instagram en Tik Tok!!

Tevens alle merken en indelingen tour caravans te koop gevraagd ook schade caravans welkom

Voor nu werken wij alleen nog op afspraak doordat wij veel onderweg zijn voor het ophalen van leuke caravans en occasions binnenkort volgen onze vernieuwde openingstijden.

graag tot ziens bij

Inruil van uw Caravan, Camper, Aanhangwagen, Paardentrailer, Boot, Auto altijd bespreekbaar.

Werken alleen op afspraak

mvg Team Caravanhandel Brabant

Motor
Brandstof
Geen voorkeur
Euro klasse
Exterieur
Kleur
Niet van toepassing
Gewicht
748 kg
Wegenbelasting
€ 0,00 per kwartaal / per jaar
Afmetingen
5990 mm x 2080 mm x 0 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Laadvermogen
Max 352 kg